fredag 25. september 2009

hvorfor skal det gå slik på fest ? det ødelegger for andre

Som sagt. etter vi satt ut og hadde vors med fem stk ved en båthavn, fant ikke på noe beder sted, der og da. men det var det. jeg kan ikke helt huske kor tid vi kom til braahallen. vi kom oss inn uten problem. slev om vi ikke var oss selv i den stund. Etter noe sek, måtte jeg og kjæresten oss på do. Jeg hørte det var jenter som var ganske utoligmodig, rev i håndtaket og ropte. Det værste var at de faktisk klarte å låse opp mens vi stor der inne, roald var akk på vei og skulle vaske seg, da med at det kom en jente og børt seg inn på doe, og skjeltte oss ut, med høy tapremang, truet oss og var rasitisk, men det kom det 4 jenter inn. Det var det væste jeg har vært med på, jeg prøvde å si, at hun skulle holde kjæft, er enste jeg kan huske, jeg sa sikkert noe mer, men det husker ikke jeg. Hun sa: Kjæften din og hun sa til meg : Du e blind, du kan ikke se! !! i med det samme dyttet hun meg inn til en vegg og der klarte jeg å få en blåfelkk i panna mi. jeg kjente det gjorde vondt,( som ennda gjør vondt) jeg var helt fra meg, etter hun hadde vært dårlig mot meg, hun slo kjæresten min i fjest tre ganger, fyfaaaen sier bare jeg, lugget vennina mi osv, jeg gikk fra dem, og gråt for meg selv, jeg prøvde imens jeg var igråten og sa ifra til vaketn, men han hørte ikke meg.. han gikk fortsatt videre, til slutt endte vi opp med at kjæresten min eller vennina mi sa ifra om det. Jeg ble tatt ut med på gangen fikk trøst av kjæresten min, politiet kom osv, etter kom reste av vennine folken min og trøste meg jeg var helt ferdig der og da på den kvelden, jeg klarte virkelig ikke mer og kose meg, kvelden min ble ødelagt. jeg er fortsatt til deppa av det, bare når jeg tenker på det som skjedde, grøsser det i meg.
Slik gikk det på bakc to shcool, noe jeg hadde gledet meg til.

3 kommentarer:

  1. wow, Anna. Du er virkelig selvopptatt! Det gikk mye værre med Karina enn med deg... Ikke det at du husker det da, men lell.. :- ))

    SvarSlett
  2. Åherregud!! Hva er problemet mitt?! Jeg mente det ikke, Anna! uff.. skjønner ikke hva som gikk av meg den dagen der.. Unnskyld! :(

    SvarSlett